Hogyan teljesedj ki nőként? – Online program INDUL!

Hogyan teljesedj ki nőként?🥀👉🏼🌹
Azt érzed, hogy sok rajtad a nyomás? Sok a stressz, a megfelelési kényszer az életedben? Esetleg még haragszol is magadra a nehezebb napokon, amikor nem tudsz úgy teljesíteni, ahogyan azt elvárnád magadtól?
Én is voltam ebben a cipőben👟
Ránk nőkre számos elvárás nehezedik legfőképp a társadalom miatt. Férfiközpontú társadalomban élünk, amit úgy értek, hogy a férfiak hormonrendszerére van felhuzalozva az egész. Mi is eszerint próbálunk élni, majd ha kiégünk azt hisszük, hogy velünk van a baj…
Mondom mi a megoldás❤️‍🔥
Valójában annyi a kulcs, hogy a saját női hormonrendszerünk szerint élünk. És ez jóval könnyebb, mint gondolnánk.
Szeretnéd magadat végre kiteljesedetten, egyensúlyban érezni, igaz? Összhangban lenni önmagaddal? Feltöltve, energikusan?
Azt csinálni, amit szeretsz? Kiteljesedve?
Akkor fontos megismerned a női hormonrendszer működését és azt, hogy ez hogyan befolyásolja a mindennapjaidat.
A menstruációs ciklusunk alatt energikus és kimerült, életvidám és feszült napok váltogatják egymás. Kiemelt figyelemmel és tisztelettel kellene fordulnunk önmagunkhoz, hogy a mindennapokban meg tudjuk tapasztalni a harmónia állapotát. Ebben segít a “Hogyan teljesedj ki nőként” 4+1 hetes online program.🥀👉🏼🌹
4+1 héten keresztül hetente 1 alkalommal találkozunk online kb 1 órára.
Minden héten egy előadást tartok a női hormonrendszerről és az adott ciklusfázisról és annak sajátosságairól, valamint arról, hogy hogyan tudod támogatni a szervezeted ez alapján, hogy harmóniába kerülj önmagaddal.
Valamint az utolsó “extra” héten a változókorról tartok előadást, hogy ilyenkor mit tud tenni egy nő, hogy támogassa a szervezetét az alapján amit az addigi 4 hét alatt tanultunk.
Ha nem tudsz részt venni az előadások valamelyikén, akkor visszanézheted. Ugyanolyan lesz, mintha élőben részt vettél volna, mivel ez egy passzív előadás a nézők részéről.
A kérdéseidet pedig utólag felteheti.🌸✨
Az előadások időpontjai:
02.05. 19:30
02.12. 19:30
02.19. 19:30
02.26. 19:30
03.04. 19:30
A program ára: 26 000 ft
Jelentkezés privát üzenetben, vagy a lenartlexi@gmail.com e-mail címen.🥰
A programot vezeti:
Lénárt Alexa
Női életmód tanácsadó
Ciklusszinkron szakértő
Női jóga oktató

Jelentkezés